top of page

mån-lör 17.00-sent

PIVO 2024 MARS-13.jpg

Middag med
unika viner

Håll utkik efter våra vinmiddagar.

Nu är det dags igen!

Hej kära vinvänner,

Varmt välkomna till  Meet den 4 december kl 18 på en middag med mogna viner från Grythyttan Vintage Selection, 

med guidning av Marcel.

Hör Sommelier Marcel prata om kvällen

Meny

Amuse

Forellrom på kavring

Champagne Brut Tradition M. Hostomme

Förrätt

Råstekt smörad havskräfta med färsk tryffel

2010 Savienniers “Clos le Grand Beaupreau” Château Pierre-Bise

Mellanrätt

Wagyu från Darlington, Australien

1970 Château Margaux, Premier Grand Cru Classé Margaux

Huvudrätt

Kalventrecôte, märgsmör, kantareller, potatisfondant & rödvinssås

1970 Barolo OR.FE.VI

Dessert

 Friterad äppelpaj, creme anglais, nötter

1976 Oestrich Lenchen Riesling Beerenauslese Weingut Peter Querbach

Pris: 3495 kr / person

PIVO 2024 MARS-27.jpg

Lite om Château Bouscaut

Château Bouscaut, ursprungligen känd som Haut-Truchon, har sitt ursprung på 1600-talet i Cadaujac. Under årens lopp har egendomen utvecklats och utmärkts, inklusive att erhålla Grand Cru Classé de Graves-status 1953 för sina viner. Efter en brand 1962, återuppbyggdes slottet och senare förvärvades av Lucien och Marie-Jeanne Lurton 1979, vilket markerade en ny era av innovation och kvalitet. Idag fortsätter Château Bouscaut att vara en förebild inom vinodling, nu med fokus på ekologisk produktion.

1929 Château Bouscaut, Graves

Middag med
unika viner

4 dec
2024

bottom of page