Middag med
unika viner
Håll utkik efter våra vinmiddagar.
Nu är det dags igen!
Hör Sommelier Marcel prata om kvällen
Meny
Amuse
Forellrom på kavring
Champagne Brut Tradition M. Hostomme
Förrätt
Råstekt smörad havskräfta med färsk tryffel
2010 Savienniers “Clos le Grand Beaupreau” Château Pierre-Bise
Mellanrätt
Wagyu från Darlington, Australien
1970 Château Margaux, Premier Grand Cru Classé Margaux
Huvudrätt
Kalventrecôte, märgsmör, kantareller, potatisfondant & rödvinssås
1970 Barolo OR.FE.VI
Dessert
Friterad äppelpaj, creme anglais, nötter
1976 Oestrich Lenchen Riesling Beerenauslese Weingut Peter Querbach
Pris: 3495 kr / person
Lite om Château Bouscaut
Château Bouscaut, ursprungligen känd som Haut-Truchon, har sitt ursprung på 1600-talet i Cadaujac. Under årens lopp har egendomen utvecklats och utmärkts, inklusive att erhålla Grand Cru Classé de Graves-status 1953 för sina viner. Efter en brand 1962, återuppbyggdes slottet och senare förvärvades av Lucien och Marie-Jeanne Lurton 1979, vilket markerade en ny era av innovation och kvalitet. Idag fortsätter Château Bouscaut att vara en förebild inom vinodling, nu med fokus på ekologisk produktion.